Kirjanpidon ja palkanlaskennan palvelut Pielavedeltä

Ota yhteyttä

Tilitoimisto T. Väätäinen Oy tarjoaa kattavat palvelut yrityksesi asianmukaiseen kirjanpitoon ja palkanlaskentaan. Palvelemme pk-yrityksiä Pielavedellä ja lähikunnissa. Lisäksi sähköiset kirjanpidon palvelut mahdollistavat asiakkuudet ympäri Suomen.

Ota yhteyttä

Kirjanpito perinteisesti tai sähköisin menetelmin

Ulkoistamalla yrityksesi taloushallinnon alan kokeneille ammattilaisille vapautat itsellesi arvokasta aikaa yrityksen voittoa tuottavan toiminnan kehittämiseen. Voit jättää yrityksesi taloushallinnon meille kokonaisuudessaan tai vain niiltä osin, kuin se on yrityksellesi hyödyllistä ja tarpeellista. Olemme mielellämme apunasi juuri sinua parhaiten palvelevien palveluiden valitsemisessa ja räätälöimme niistä sinulle yksilöllisen kokonaisuuden.

Kirjanpidon ja palkanlaskennan palveluihimme kuuluu:

  • kirjanpito

  • alv-asiat

  • viranomaisilmoitukset

  • tilinpäätös ja veroilmoitus

  • ostoreskontra

  • myyntireskontra ja laskutus

  • konsernitilinpäätökset

  • maksuliikenteen hoito

  • raportointi ja arkistointi.

Tarjoamme asiakkaillemme kaikki kirjanpitoon liittyvät palvelut sekä perinteisin että sähköisin menetelmin – asiakkaan tarpeen ja toiveen mukaisesti. Sähköisessä taloushallinnossa käytössämme ovat alan johtavat ohjelmistot Procountor sekä Suonentieto.

 

Tarjoamme myös kirjanpitopalvelut erityisesti maa- ja metsätalouden tarpeisiin. Lue lisää!

Maa- ja metsätalouden palvelut

Ulkoista palkkahallintosi palkanlaskennan ammattilaisille

Hoidamme yrityksesi palkanlaskennan luotettavasti ja laadukkaasti vahvaa asiantuntijuuttamme hyödyntäen. Ulkoista palkkahallintosi meille ja varmista, että palkkojesi laskenta hoidetaan täsmällisesti lakien ja työehtosopimusten edellyttämällä tavalla. Samalla vapautat itsellesi aikaa yrityksesi ydintoimintaan.


Pidämme itsemme jatkuvasti ajan tasalla palkanlaskentaan liittyvään lainsäädäntöön sekä työehtosopimuksiin tulleista muutoksista. Yhteistyössä kanssamme voit huoletta luottaa siihen, että työntekijöidesi palkat maksetaan oikein ja ajallaan. Tarjoamme palkanlaskennan palvelut sekä perinteisin että sähköisin menetelmin, asiakkaan kanssa yhdessä sovittuun tapaan.

Yrityksen perustamisen palvelut

Hyödynnä asiantuntijuutemme, ota yhteyttä!

Tilitoimisto T. Väätäinen Oy on luotettava yhteistyökumppanisi yrityksesi taloushallintoon liittyvissä asioissa. Anna meidän hoitaa kirjanpito ja palkanlaskenta, näin voit huoletta keskittyä itse yrityksesi toiminnan kehittämiseen.

 

Tavoitat meidät parhaiten puhelimitse – soita meille, niin sovitaan ensimmäisestä tapaamisesta! Toimistomme sijaitsee Pielavedellä, mutta sähköistetty taloushallinto mahdollistaa asiakkuudet koko Suomen laajuudella.

Yhteystiedot